Po mbushet..

 • KESHILLA E JAVES

____

Fakte per hollimin dhe rritjen e flokeve Edhe pse rënia e flokëve i prek më tëper meshkujt, sipas Organizatës Amerikane të rrënies së flokeve, femrat aktualisht përbejne 40% të rënies së flokëve

 • BALANCE BODY
  AND MIND

 • HEALTHY
  DAILY LIFE

 • YOGA MONTH
  CHALLENGE

 • SHERBIME TE TJERA

____

 • Analiza e fytyrËs

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Donec vestibulum purus vel

  Me shume...
 • Analiza e flokËve

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Donec vestibulum purus vel

  Me shume...
 • Analiza e trupit

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Donec vestibulum purus vel

  Me shume...
 • Depilim klasik & laserik

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Donec vestibulum purus vel

  Me shume...
 • Grim Professional

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Donec vestibulum purus vel

  Me shume...
 • Pigmentimi afategjatË i
  vetullave, eyeliner, buzeve

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Donec vestibulum purus vel

  Me shume...
 • NEW VIDEOS

____

Addresa

____

 • Rr. Sheshi Zahir Pajaziti p/n
 • afër restauran Mexicano
 • Kosovë / Prishtinë
 • info@estethica-ks.com
 • estethica.ks

Kontakti

____

 • 044/049 344-284
 • 038/ 733-407
 • krenar.dobroshi@estethica-ks.com
 • info@estethica-ks.com
 • estethica.ks