Na kontaktoni

  • Me kombinimin e të gjitha shërbimeve dermatologjike & estetike në një qendër të vetme, jemi unik në ofrimin e tyre në Kosovë. Stafi i veҫantë dhe pozitiv që nga themelimi në 2012 bën përpjekje vazhdimisht që të përmirësoj kualitetin e shërbimit duke analizuar kënaqësinë e klientit.

Adresa

Numri Kontaktues

Orari i punës