Analiza 3 Dimenzionale e Fytyrës 

Analiza 3 Dimenzionale e Fytyrës 

Është hapi bazë në botën e kujdesit të fytyrës. Në aspektin shkencor përcaktohen kremrat adekuate për fytyrë, përcaktohen trajtimet e sakta sipas nevojës, dhe përcaktohet tipi specifik i lëkurës. Parametrat që analizohen janë: hidrimi (lagështia), elasticiteti, temperatura, yndyra (sebumi), poret, rrudhat dhe pigmentimi.