DERMATOLOGJI

  • Terapi dhe shërim shumicën e problemeve – sëmundjeve të lëkurës. Duke përfshirë ankesat me akne, psoriazë, ekzemë, skalp, rënie të flokëve, keratoza aktinike/seborrheike, dermatitis seborrheik etj.
  • Trajtim me azot për fytyrën që shërben kundër njollave pas shërimit të akneve, trajtimi i mileve-piklave të bardha, poreve të zgjeruara, ripërtëritje e lëkurës, keratoza seborrheike.
  • Elektrokauter, trajtimi i telangiktazive në fytyrë, trajtimi i zgjerimit të enëve të imëta të gjakut-kapilarëve në fytyrë.
  • Pilling kemikal Trichloroacetic Acid – TCA – trajtim i thellë kundër rrudhave, ripërtëritjes së lëkurës, hiperpigmenteve/njollave kafe, lezioneve – shenjave pas shërimit të akneve.

 

🎯 Trajtimi: TCA (Trichloacetic acid) – pilling i lëkurës
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 20 minuta
🎉 Rezultatet: pas 3-4 jave
👓 Si funksionon: regjenerohet lëkura përmes pillingut
      Koha e rikuperimit: 4-7 ditë
😱 Dhimbje: mesatare
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 2-4, ҫdo 4 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar