Alma Harmony XL PRO

Laseri për kujdesin ndaj lëkurës me më së shumti indikacione të aprovuara në botë nga FDA – mbi 65 indikacione mjekësore/estetike, që trajton: rrudhat, telangiktazitë – kapilarët e zgjeruar në fytyrë dhe nëpër këmbë, hiperpigmentimet/njollat kafe, aknet dhe shenjat e akneve, largon tatuazhet; nuk shkakton dhimbje & pa efekte anësore. Ka 6 funksione – koka të ndryshme, si në vijim:

Clear Lift 4D – “Lifting-u i fytyrës”

Fractional Q-Switched Nd: Yag 1064 nm, kjo pajisje ka fituar ҫmimin botëror nga instituti estetik “MFMB” si trajtimi më i mirë në botë kundër-plakjes! Është trajtim jo-invaziv për tërheqjen e lëkurës, duke bërë stimulim masiv të kollagjenit tip I. Trajton rrudhat, hiperpigmentet/njollat kafe, poret, tatuazhet.🎯 Trajtimi: Clear Lift – “Liftingu i fytyrës”
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 30-40 minuta
🎉 Rezultatet: pas 3-4 jave
👓 Si funksionon: me laser Q-Switched
      Koha e rikuperimit: e menjëhershme
😱 Dhimbje: minimale
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 2-4, ҫdo 3-4 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar

 

Clear Skin
Erbium Glass 1540 nm, trajton aknet, shenjat e akneve si dhe ngushton poret. Ka efekt termal në lëkurë. Stimulon prodhimin e kollagjenit, tërheq dhe regjeneron lëkurën.

🎯 Trajtimi: Clear Skin 
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 30-40 minuta
🎉 Rezultatet: pas 3-4 jave
👓 Si funksionon: me laser Erbium Glass
      Koha e rikuperimit: 1-3 ditë
😱 Dhimbje: minimale
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 2-4, ҫdo 2-4 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar

 

Dye VL/SR – “Baby Face”

500 – 650 nm, trajtim i fuqishëm foto-regjenerues, i cili trajton: hiperpigmentet/njollat kafe, lezionet vaskulare/skuqjet/telangiktazitë, poret e zgjeruara, dhe tërheq lëkurën. Bën lëkurën e butë dhe rikthen shkëlqimin rinor të saj.

 

🎯 Trajtimi: Dye-VL/SR – “Baby Face” 
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 30-40 minuta
🎉 Rezultatet: pas 3-4 jave
👓 Si funksionon: përmes dritës së fuqishme të laserit IPL
      Koha e rikuperimit: e menjëhershme
😱 Dhimbje: minimale
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 2-4, ҫdo 3-4 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar

 

Erbium YAG – “Gërryersi i fytyrës”
iPixel 2940 nm, trajtim invaziv i cili bën gërryerjen e fuqishme të lëkurës, duke trajtuar: shenjat e thella të akneve, poret e zgjeruara, rrudhat, strijat, hiperpigmentimin. Përmirëson në përgjithësi elasticitetin, tonicitetin dhe teksturën e lëkurës.

 

🎯 Trajtimi: Erbium YAG – “Gërryerja e lëkurës”  
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 60 minuta
🎉 Rezultatet: pas 3-4 jave
👓 Si funksionon: përmes laserit Erbium YAG
      Koha e rikuperimit: 4-7 ditë
😱 Dhimbje: mesatare
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 2-4, ҫdo 3-4 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar

 

LP Nd Yag – Kapilarët

Cooled LP Nd: Yag 1064 nm, trajton lezionet vaskulare (skuqjet) dhe telangiktazitë (kapilarët) në fytyrë dhe nëpër këmbë, në mënyrë jo-invazive dhe me dhimbje minimale.

 

🎯 Trajtimi: LP Nd Yag – eliminimi i kapilarëve 
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 10 – 120 minuta, varësisht nga zona
🎉 Rezultatet: pas 1-2 jave
👓 Si funksionon: përmes laserit Lp Nd Yag
      Koha e rikuperimit: 4 -14 ditë
😱 Dhimbje: mesatare
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 2-4, ҫdo 4 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar