HydraFacial - “Auto-Larja e fytyrës”

HydraFacial është sistem Amerikan për pastrimin e lëkurës. Trajtim pa dhimbje, relaksues, i cili e bënë lëkurën tuaj më të butë dhe më rinore. Vepron në pastrim, gërryerje, ujësim, dhe shkëlqim të lëkurës.
Ky trajtim është një proces i fuqishëm detoksifikues që kombinon thithjen e vakuumit, mikrodermabrazionin, serumet e acideve glikolike, laktike dhe salicilike.
Largon të gjitha papastërtitë sikur pikat e zeza, pikat e bardha, pastron poret e mbyllura dhe largon qelizat e vdekura.

🎯 Trajtimi: HydraFacial – “Auto-Larja e fytytës”
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 45 minuta
🎉 Rezultatet: të menjëhershme
👓 Si funksionon: me vacuum, mikrodermabrazion, acide glikolike, laktike, salicilike
      Koha e rikuperimit: e menjëhershme
😱 Dhimbje: minimale
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 3, ҫdo 2 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar