Depilim me Laser

I përshtatshëm për ҫdo sezonë të vitit, i certifikuar nga BE dhe nga FDA, me rezultate të mahnitshme. I përshtatet të gjitha llojeve të lëkurës, përdoret për të gjitha pjesët e trupit dhe për të dy gjinitë.

Alma Remove Për të dyja gjinitë
Kujdesi ndaj fytyrës

Clear Lift 4D - “Lifting-u i fytyrës”
Clear Skin
Dye VL/SR - “Baby Face”
Erbium YAG - “Gërryersi i fytyrës”
LP Nd Yag – Kapilarët

Alma Harmony XL PRO

Kompania e vetme e licensuar në Kosovë nga Alma International Lasers dhe Novoxel nga Izraeli

Dye VL/SR - “Baby Face”

trajtim i fuqishëm foto-regjenerues, i cili trajton: hiperpigmentet/njollat kafe, lezionet vaskulare/skuqjet/telangiktazitë, poret e zgjeruara, dhe tërheq lëkurën. Bën lëkurën e butë dhe rikthen shkëlqimin rinor të saj.

Depilim me Laser ALMA

Alma Remove laser, i teknologjisë së fundit, ndryshe i njohur si “Laser i akullt”, pa efekte anësore. I përshtatshëm për ҫdo sezonë të vitit, i certifikuar nga BE dhe nga FDA, me rezultate të mahnitshme.

Alma Accent Prime - për konturim të fytyrës dhe trupit

Punon me Ultratinguj & Radiofrekuencë në një aparaturë të vetme, dhe luan rol të shumëfishtë në:
Tërheqje të fytyrës, trajtim të qafës së dyfishtë/varur, formësim të trupit etj

Disa sekuenca nga klinika jonë

Qendra Dermatologjike & Estetike

"Rroba më e çmuar që e ruani për ditët më të veçanta është lëkura juaj. Mos harroni të kujdeseni për të, ngasje ju përfaqëson çdo ditë."

Krenar Dobroshi

Analiza 3 Dimensionale e fytyrës

Analiza e detajuar e flokëve

Analiza e përbërjes së trupit

Alma Harmony XL PRO

Alma Accent Prime

Flokët & Grimi

Këshilla Estetike

 Do të mundohemi vazhdimisht t`i publikojmë lajmet e fundit që lidhen me klinikën tonë dhe për zbulimet e fundit që ndërlidhen me estetikë

Kujdesi ndaj buzëve

Hekurosja e lëkurës!

Për një lëkurë të pastër dhe rrezatuese – ‘estethica’ prezanton trajtimin e veçantë ‘Baby Face’

Partnerët