Alma Accent Prime - për konturim të fytyrës dhe trupit

Është platforma e vetme në botë që kombinon teknologjinë Ultratinguj & Radiofrekuencë në një aparaturë të vetme, dhe luan rol të shumëfishtë në:

  • Tërheqje të fytyrës, trajtim të qafës së dyfishtë/varur, formësim të trupit (duke shkrier masën dhjamore), trajton celulitin dhe strijat. Stimulon prodhimin e kollagjenit në mënyrë natyrale.

“Duaje formën tënde.” I sigurt pa efekte anësore, i shpejtë, pa dhimbje.

 

 

🎯 Trajtimi: Shkrierja e qafës së dyfishtë apo masës dhjamore
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 30 – 240 minuta, varësisht nga zona
🎉 Rezultatet: pas 2 jave
👓 Si funksionon: me ultratinguj & radiofrekuencë
      Koha e rikuperimit: e menjëhershme
😱 Dhimbja: pa dhimbje
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 4, ҫdo 2 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar

 

 

Depilim me Laser ALMA – të akullt

Përdoret laseri Alma Remove, i teknologjisë së fundit, ndryshe i njohur si “Laser i akullt”, me dhimbje minimale dhe pa efekte anësore. I përshtatshëm për ҫdo sezonë të vitit, i certifikuar nga BE dhe nga FDA, me rezultate të mahnitshme. I përshtatet të gjitha llojeve të lëkurës, përdoret për të gjitha pjesët e trupit dhe për të dy gjinitë.

🎯 Trajtimi: Eliminimi i qimeve
⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 10 – 210 min, varësisht nga zona
🎉 Rezultatet: pas secilës seancë
👓 Si funksionon: me valë laserike diode – 810 nm
      Koha e rikuperimit: e menjëhershme
😱 Dhimbje: minimale
👍🏻 Numri i seancave: preferohen 6-8, ҫdo 6 javë
💣 Kujdes: trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar