preloader

Category: Uncategorized

 Hekurosja e lëkurës!

Hekurosja e lëkurës!

Hekurosja e lëkurës! Bukuria natyrale është bukuria me të cilën kemi lindur. Nuk është e shkaktuar nga procedurat artificiale. Është art që varet nga vështruesi. Kemi dëgjuar shpesh të flitet për termin “hekurosje e rrudhave”, dhe pikërisht aparatura bën këtë,…

 Kujdesi ndaj buzëve

Kujdesi ndaj buzëve

Kur është fjala për buzët, ne jemi armiqtë më të mëdhenj. Shumë prej shprehive tona na shpien drejt buzëve të thara, të qara dhe të irrituara. Ass.Msc. Krenar DobroshiFarmacist & Magjistër për kozmetikëQendra estetike-kozmetike “estethica”044/049 344-284, 038/733-407www.estethica-ks.com Dehidrimi i trupit…

 Si t’i shmangemi alergjive të kozmetikës

Si t’i shmangemi alergjive të kozmetikës

Nëse sytë tuaj fillojnë të lotojnë, fytyra fillon të kruhet apo nëse keni shpërthim aknesh, mesiguri keni një reagim alergjik ndaj kozmetikës që e përdorni. Mr.Ph. Krenar DobroshiFarmacist & Magjistër për kozmetikëQendra estetike-kozmetike “estethica”044/049 344-284, 038/733-407 Kozmetika bashkëkohore përmbush qëllime…

 Tetë mite të lëkurës në dimër

Tetë mite të lëkurës në dimër

Kemi dëgjuar shumë mite për lëkurën në sezonin e dimrit. Ekspertë të lëkurës na ndihmojnë të gjejmë kodin e kujdesit të lëkurës në kohë të ftohtë. Farmacist Krenar DobroshiM. Sci. Kozmetologji 1. Sa më i dendur kremi, më shumë hidrim…